Delikatese i proizvodi od puževa

Delikatesni proizvodi od puževa

HELICIKULTURA je prva tvrtka u Hrvatkoj koja je započela sa uzgojem gastronomskih puževa u kompletnom biološkom ciklusu na otvorenom i jedina koja se bavi preradom, konzerviranjem i prodajom mesa kopnenih puževa vrste helix pomatia.

Naši proizvodi Hram Okusa su plod minuciozne obrtničke proizvodnje od gastronomskih puževa isključivo iz hrvatskih uzgajališta. Radi se o uzgajalištima u kojima su u potpunosti reproducirani uvjeti kakve puž ima u prirodi i poštuje se biološki ciklus ovog mekušca, te mu je na raspolaganju obilje svježe i raznolike ispaše, što direktno utječe na kvalitetu i ukus gotovog proizvoda.


Svi proizvodi iz palete Hram Okusa su bez konzervansa i umjetnih boja, te se mogu pripremati na bezbroj različitih načina ili se jednostavno možete odlučiti za neko od gotovih ili polugotovih jela koje je potrebno samo zagrijati i poslužiti uz različite priloge. Nudimo i veća ekonomična gastro pakiranja za ugostitelje.


Galerija fotografija “Hram Okusa”


Za više informacija o našim proizvodima i uslugama ili ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nama, molimo da nas kontaktirate telefonski, e-mailom ili putem KONTAKT FORME.

Leave a Reply