Ponuda

Agroturizam “Manjon”

Liburnijski specijaliteti i delicije od puževa iz vlastitog uzgoja

Agroturizam Manjon vam nudi ponudu tradicionalnih jela Liburnije i liburnijskog zaleđa, te jela od kopnenih puževa vlastite proizvodnje. Na brežuljcima ponad Opatije, u Rukavcu, s veseljem ćemo vas ugostiti uz predhodnu najavu, te osmisliti jelovnik prema vašim zamislima za proslave, radne ručkove ili posjet turističkih grupa. Nudimo vam mogućnost kupnje naših proizvoda od puževa Hram Okusa, naših slasitca i drugih sezonskih proizvoda, a jelovnik je koncipiran na način da udovoljava zahtjevnim nepcima naših gostiju u ležernoj atmosferi i potpunoj privatnosti.


Na raspolaganju gostima je konferencijska sala s potrebnom opremom (laptop, projektor, platno, električni pianino, Wi-Fi…) s 50 sjedećih mjesta, te agroturizam s 50 sjedećih mjesta. Parking je osiguran za sve goste, te autobuse. Osiguran je u objekt i pristup za invalide. Dobrodošli su posjetioci s različitih govornih područja, pa ćemo tako lako ugostiti govornike talijanskog, engleskog ili njemačkog jezika. Na katu objekta za posjetitelje je, uz najavu, otvorena “Zvončarska muzejska zbirka” u Kulturnom domu Rukavac koja nudi stalnu postavu, te boćalište na kojem se obavlja kratka škola boćanja i ogledna didaktička farma za uzgoj kopnenih puževa.

Ambijent Agroturizma Manjon

Gastronomska ponuda

Cilj našeg agroturizma je približiti tradicionalne delicije i autohtone proizvode Primorsko-goranske županije našim domaćim i stranim gostima na kreativan i ležeran način s posebnim naglaskom na jela od kopnenih puževa, a sve po popularnim cijenama.

U našoj ponudi mogu se naći jela od puževa, divljači, razna slasna pečenja, školjke i mekušci, domaće tjestenine, učkarska skuta, pršut i drugi suhomesnati proizvodi, lokalne rakije i primorska i istarska vina, te sezonski plodovi poput šparuga, gljiva ili “brgujskog kapuza”.

Galeriju fotografija naših gastronomskih specijaliteta pogledajte u Izvatku iz jelovnika

U agroturizmu se također organiziraju i različite manifestacije poput izložbe gljiva, prezentacije knjiga, degustacije vina i drugih delicija ili pak seminari i stručna predavanja.

Obratite nam se s povjerenjem jer smo svojim znanjem i inventivnošću spremni udovoljiti vašim željama.


Leave a Reply